Termeni si conditii

Bun venit pe website-ul STC SYSTEMS, accesat prin adresa https://www.stcsystems.ro. Va rugam sa cititi cu atentie acesti Termeni si Conditii inainte de a utiliza acest website. Accesarea si utilizarea acestui website implica acceptarea dumneavoastra neconditionata a acestor Termeni si Conditii. Daca nu sunteti de acord cu acesti Termeni si Conditii, va rugam sa nu utilizati acest website.

Drepturile de autor

Toate drepturile de autor si alte drepturi de proprietate intelectuala asupra continutului acestui website (inclusiv, dar fara a se limita la texte, grafice, imagini, sunete si software) apartin STC WORLD SYSTEMS S.R.L. Este permisa utilizarea continutului acestui website in scopuri personale si non-comerciale. Orice utilizare a continutului in alte scopuri este interzisa fara acordul scris prealabil al titularului drepturilor de autor.

Utilizarea website-ului

Utilizarea acestui website se face pe riscul dumneavoastra. STC WORLD SYSTEMS S.R.L nu poate fi facut responsabil pentru eventualele daune produse de utilizarea acestui website. Este interzisa utilizarea website-ului in orice mod care poate cauza daune sau perturba functionarea normala a acestuia.

Informatii personale

Pentru a utiliza anumite functii ale website-ului, puteti fi rugat sa furnizati anumite informatii personale. Va rugam sa cititi Politica de Confidentialitate pentru a intelege cum vor fi utilizate si protejate informatiile dumneavoastra personale.

Legaturi externe catre alte website-uri

Acest website poate contine legaturi catre alte website-uri care nu sunt controlate sau detinute de STC WORLD SYSTEMS S.R.L STC WORLD SYSTEMS S.R.L nu poate fi facut responsabil pentru continutul sau practicile de confidentialitate ale acestor website-uri externe. Recomandam sa cititi termenii si conditiile si politica de confidentialitate a fiecarui website vizitat.

Modificari ale Termenilor si Conditiilor

Ne rezervam dreptul de a modifica acesti Termeni si Conditii in orice moment, fara notificare prealabila. Prin continuarea utilizarii acestui website dupa efectuarea modificarilor, veti fi considerat de acord cu noii Termeni si Conditii.

Contact

Daca aveti intrebari sau nelamuriri referitoare la acesti Termeni si Conditii, va rugam sa ne contactati la adresa de email office@stcsystems.ro sau prin intermediul paginii noastre de Contact.

STC SYSTEMS LOGO

Copyright © 2023 - Toate drepturile rezervate - STC WORLD SYSTEMS

Website realizat de WEBNIAC.